Първа СНИМКА на Димитър – героят, който загина в жестокото меле на „Струма“, но спаси живота на десетки

Това е 54-годишният Димитър Костадинов от санданското село Ново Делчево, който загина в зверската верижна катастрофа на АМ „Струма“ между Сандански и село Дамяница вчера сутринта, премазан от камион, докато се опитвал да предупреди останалите шофьори да внимават, че има катастрофа.


                                          Димитър Костадинов

Костадинов излязъл в гъстата мъгла на пътното платно и започнал да маха срещу идващите коли, за да предотврати последващ сблъсък и предупреди шофьорите да намалят скоростта си.

Но за кратко! Водач на камион не го видял и го премазал. Убил го в мъглата- на място.

 

Димитър Костадинов загина ,за да спаси десетки пътуващи, от още по-тежки последствия в една от най-жестоките катастрофи, ставала на територията на област Благоевград. 

14 ранени и 1 загинал, е черната равносметка от кървавия сблъсък на 25 автомобила, 2 автобуса и микробус, които се нанизаха един в друг и се наложи да режат ламарини, за да спасяват ранените.

Втора жертва в касапницата край Сандански? (СНИМКИ) 

Но Димитър Костадинов, който от добро сърце излезе на пътя, загина. Изненадващо и нелепо. А малко преди това бил изпратен от близките си на работа в мебелна фабрика в Сандански.

Мистерия около броя на жертвите в смъртоносната верижна катастрофа на АМ „Струма“ (СНИМКИ) 

Трагедията е голяма. Съселяните му ,колегите му и най-вече неговите близки и семейството му са в шок. Покрусени! 

„Митака, както всички го наричат и със смъртта си доказа, че е изключително добър човек“, казват тези, които го познават. Колегите му останаха вцепенени от черната вест, пише struma.com.

Минути преди това приятелят му от работата му го чул по служба. „Бил весел“, разказват хората в Сандански . Минути по-късно научили, че именно той е загиналият в катастрофата.

Ясна е причината за кървавото верижно меле край Сандански (СНИМКИ) 

Вчера десетки семейства преживяха най-големия кошмар в живота си. Гледайки смазаните до неузнаваемост коли, разтреперани майки, бащи, съпруги и съпрузи издирваха ранените. Трепереха за живота им. Пълен кошмар бе вчерашната катастрофа.

Пътят бе осеян с кръв и ламарини. Кошмарна гледка, жестоко преживяване за ранените и техните близки, за полицаи, лекари, огнеборци и всички станали свидетели на жестокия сблъсък. 

А за близките на Димитър Костадинов това бе най-черният ден в живота им. Поклон пред паметта на този герой. Димитър Костадинов от Ново Делчево на 54 години!
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"