Шок и ужас в Южния парк в София! Всички се чудят как е възможно такова нещо (СНИМКИ)

Софиянци са в ступор от гледка, която се вижда в столичния Южен парк. Близо до една от пицариите в района е изникнала импровизирана палатка, върху дървена беседка. Мястото е цялото осеяно с боклуци и вероятно се обитава от бездомници.

„В Южен парк, зад пицария „Сиеста“… Ще се вземат мерки ,след като някой бъде затиснат или след пожар!“, гласи съобщението към снимките.

Под поста веднага заваляха реакции и коментари. Хората обаче и коментират поста, именно защото може да е убежище на бездомен човек.

„Avgustina Borisova Огън ли сте видели там? И от скали ли ще е затрупан някой? Свлачище ? И това го написа, докато ходеше с топлото си комплексарско яке? Или у вас на топло? А замислили сте се, че това е подслон на някого може би! Знаеш ли, че този обитаващ това място може да съди държавата и да ти подари мол? Я мислете малко… Постът е неуместен и безкрайно излишен. И е пост точно от този тип определящ човек ли си, или повече 

Avgustina Borisova В Люлин има един зад спирката след пощата зад пазара (кооперативния )от години. Ходи, снимай го и го публикувай !

Denis Vutov Относно огъня -не съм виждал да гори, но си личеше че е горял и по гредите има изгоряло… брезентът на покрива също си личи, че е стопен. ( а и в парка е забранено паленето на огън)“, гласят част от коментарите.

 

 

 

 

 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"