Трудни дни предстоят за мнозина! В следващите дни сериозни проблеми ще застигнат

Овните се насочват към действие, а Телците да отстояват смело вижданията си. Близнаците да демонстрират упоритостта си, а Раците печелят чрез действие.

Лъвовете да се вледят здраво, а за Девите седмицата е позитивно настроена. Везните да се владеят и да не влизат в разпри, а положителното развитие на Скорпионите е налице.

Стрелците разполагат със значителен шанс за успех, а Козирозите да владеят себе си. Водолеите да бъдат много активни, което всъщност е валидно и за Рибите.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Към промени

Ще се чувствате психически натоварени и това ви състояние ще се отразява неблагоприятно на връзките ви с околния свят. За вас тази седмица може да се определи като начало на период за решителни действия, които ще предизвикат необходими промени в делови аспект. Сигурно е, че ще укрепите позициите си, въпреки, че този процес ще се разгръща в условията на остри кавги, придружени с лоши удари от вашите противници. Петък ще е доста неприятен. Събота и неделя ще са по-добри. Понеделник ще е успешен а вторник е печеливш. В сряда кавги, а четвъртък е нервен.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Изберете позиция и не я променяйте

            Работете смело в посока на идеите си. Ще бъдете облагодетелствани от съдбата и ще дадете ход на отдавна планирани проекти. Наличието на категоричност относно избора на позиция и предприемането на определени и належащи действия, ще е основен фактор за вашия настоящ и бъдещ напредък, или съответно застой. Редно е да сторите всичко необходимо, за да стабилизирате позициите си. Заредете се с търпение. Процесът няма да е лек. Петък е изпълнен с лъжи и проблеми. Напрегнат е и уикендът. Понеделник и вторник са добри, а следващите ще са много нервни.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Бъдете ярко настойчиви

         Като награда за усърдната си и последователна работа ще получите енергиен тласък и ще се развивате еднакво добре във всички посоки. Седмичният етап предоставя благоприятни условия за реализация, като ясно подчертава, че настойчивостта следва да е предпочитаният стил на изява.Невъздържаните ще имат проблеми в обществените среди, с делови партньори и административни власти. Препоръчително е да се владеете. Петък ще е доста неприятен, а такъв ще се окаже и уикендът. С изключение на по-положителния понеделник, делниците се оказват доста напрегнати и трудни.

 

Седмичен хороскоп РАК

Заложете на активността

            За повечето от вас времето ще минава бързо и често ще се чувствате напрегнати и отегчени. Препоръката за настойчиви действия отправена към представителите на предния знак, е напълно валидна и за вас. Навлизате в етап, характерен със стабилност и последователно увеличаване на ангажиментите от делови тип.Интензивно ще се разгърне и личната ви сполука. Повишена е дразнимостта ви. Необходимо е да се владеете! Петък ще е напрегнат и неприятен,а успешната събота ще е последвана от нервна неделя. Понеделник е успешен, а другите са трудни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Владейте се качествено

            Нито за миг не бива да се съмнявате в полезността от усилията си. Ако се раздвоявате в намеренията си и позволявате на странични фактори да формират мнението ви, защото вероятността да допуснете грешки, и да намалите обема на успеха си, е много голяма. Не влизайте в противоречия и се пазете да не ви нападне гневът, овладяването му обикновено ви е трудно. Просто не му предоставяйте възможността да диктува, защото ще си навредите. Дните от периодът ще са доста напрегнати. Успехът зависи от себевладеенето.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Позитивно раздвижен етап

        Повече внимание ще отделяте на въпросите, които ви вълнуват през последните дни. Предстоящото седемдневие е значимо време за Девите, защото се оказва етап, през който ще имате шанса да се освободите от проблеми и негативно обкръжение, от служебни и лични затруднения, както и да се ориентирате към нови делови възможности в бизнеса и професията. Петък не е особено сполучлив, но уикендът ще е доста ползотворен. Понеделник ще е успешен, но вторник носи проблеми. В сряда внимавайте – тежка е! Четвъртък е успешен.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Избягвайте кавгите

Чрез труда си ще постигнете онова, за което се борите и желаете. Приближаващият край на календарната година изглежда действа като допинг върху голяма част от Везните, които така са се активизирали за изявата си в деловите среди, че преживяват много тежко всяка загубена минута. Успокойте се, и действайте логично, за да се предпазите от грешки. Петък ще е доста напрегнат, но уикендът е благодатен. С изключение на по-напрегнатия вторник, останалите дни са хубави. Най-важно е да се разграничавате от кавги.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Положително развитие

            Активен делови живот, който ще ви се отразява ползотворно. Седмичният период се характеризира с позитивно развитие, което ще ви донесе делови промени. По отношение на последните следна да сте категорични. Направите ли веднъж избора си – не бива да го променяте. Очертават се спорове и кавги по финансови въпроси. Предимството ви е видимо, но не забравяйте – не променяйте позициите си, защото ще сгрешите. Дните от периода са благоприятни и успешни. Изключение прави само и единствено вторник.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Силен шанс за стабилизация

            Доверявайки се на вътрешното си усещане за нещата ще гледате ведро напред към бъдещето. Стрелците разполагат с чудесни възможности за укрепване и стабилизация на деловите си позиции през  настоящата седмица, и безусловно ще се възползват от този шанс. Ще е хубаво да владеете нервите си по-качествено, защото ще последват остри кавги с хора от обкръжението, а това развитие винаги е рисковано. Печелившите петък и събота са много благоприятни и успешни, но неделя е трудна и мъчителна. Делниците са напрегнати. Избягвайте кавги.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Владейте нервността си

Пазарните условия налагат ускорено темпо, както за професионалното ви развитие, така и за личните ви дела. Стабилността на личните и деловите позиции на Козирозите са гаранция за напредъка им, но този факт едва ли ще им предостави предимство в спорове и кавги по въпроси от финансово естество. Сега е ползотворно да засилвате сътрудничеството в приятелските и деловите среди.Периодът обаче подчертава,че кавгите ще вземат  Внимавайте! За петък кавги и лъжи. Събота е успешна, но неделя е проблематична. Понеделник е тежък, а следващите са успешни.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Необходимо е голямо внимание

Съсредоточено ще следвате намеренията си, абстрахирайки се от чуждото мнение. Този етап е тежък и мъчителен за реализацията на лични или делови цели, осъществяването на които е зависимо от нечия влиятелна подкрепа. Голяма е вероятността от провал поради избухване на кавги. Всички от зодията са застрашени от възникването на проблеми с приятели и следва да са внимателни. В петък не е сигурно разрешаването на проблем. Уикендът ще е много нервен. През делниците влиянието е смесено и се налага да сте много внимателни.

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Владейте се!

Деловите ви срещи ще засилят популярността ви в светските среди и това ще ви накара да се почувствате особено поласкани. Седемдневният период е надежден за реализацията на целите ви, но ще е много нервен в службата и деловите среди, където ще се сблъскате с нечии подли удари. Благоприятният вариант за всички родени в зодията е да укрепят връзките си, и най-вече тези с влиятелни личности от обществените среди. Петък ще е силно напрегнат и неприятен. Добър шанс разкрива събота, а неделя е проблемна. През делниците се владейте, за да избегнете проблеми в службата.

 

 

За жената

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"