Какво се случва с Дони? Певецът-актьор се стопи до неузнаваемост, феновете притеснени (снимки):

Всички фенове на Дони напоследък се питат какво се случва с него? Музикантът меко казано плаши с вида си – отслабнал е до неузнаваемост и всички се питат защо изглежда по този начин. Промяната се вижда от последните му снимки, на които изглежда като болен. 

Дони слаб

Дори негови приятели са озадачени от видимата промяна и немощния му и аскетичен вид „Качвам и свалям килограми.

С тези промени не й омръзвам на Нети“, в опит да се пошегува отговаря Дони , когато го питат за драстичната промяна във външния му вид.

Дони и Коцето

Всъщност истината е тази: на музиканта Добрин Векилов му се наложило да откаже шоколада, тъй като сладкото изкушение разстройвало стомаха му. Всичко започнало късно една нощ, когато, прибирайки се от турне, го подгонил гладът. Дони, който обожава шоколад, решил да залъже глада си със сладкото лакомство. За съжаление обаче, блокчето шоколад му докарало стомашен дискомфорт и болки. Ето защо певецът взел решение веднъж завинаги да се откаже от шоколадовите продукти.

„Така се закотвих на 64 килограма, колкото тежа сега и не помръдвам от тях“, признава музикантът. Повече от 20 години Дони е вегетарианец и твърди, че този начин на хранене го държи здрав и пълен с енергия.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"